5200 Klussen

Tilli Buchanan uit het Amerikaanse Utah zal voortaan wel twee keer nadenken voor ze haar bovenlijf thuis ontbloot. De vrouw in kwestie was met haar man aan het klussen in de garage. Om te voorkomen dat hun kleding vies zou worden, hadden ze hun shirts uitgetrokken. Op zich geen probleem zou je denken, maar op dat moment kwamen de drie kinderen (tussen de 9 en 13 jaar oud) van haar man binnen lopen.

De ex (en moeder van de kinderen) was niet gediend van de plotselinge les over het menselijk lichaam en diende een klacht in. De ontblootte vrouw probeerde nog uit te leggen dat ze zichzelf een feminist vindt en een punt wilde maken dat iedereen in zijn of haar huis zou mogen rondlopen zoals zij dat willen, maar dat baatte niet.
De ex heeft de eerste juridische slag gewonnen. Tilli is strafbaar bevonden.

Tja . . . Tilli had toch beter moeten weten. In het preutse Amerika kun je maar beter niet topless rondlopen ook niet in je eigen huis. Maar wapens mag men wel aanschaffen en bezitten. Wat is nou erger kijken naar twee blote borsten of kijken in de loop van een geweer?
Ik begrijp trouwens Tilli niet dat ze perse topless gipsplaatsjes moet bevestigen. Je kunt toch ook in een oud t-shirt klussen.