5197 Schaam je kapot !!!

Voor vandaag staat de competitiewedstrijd PSV – Fc Twente op het programma. Ik heb mijn kaart weer te koop aangeboden, in de resale gedaan. Ik kan het niet opbrengen om naar Eindhoven te rijden en daar in de kou te gaan zitten om naar een erbarmelijk slecht elftal te kijken.

Donderdagavond tegen NAC in het kader van het bekertoernooi zette de spelersgroep zichzelf nog een keer voor gek. Het elftal faalt op alle onderdelen. Verdedigen kan men niet, aanvallers lopen als een kip zonder kop over het veld. De duurste (15 miljoen) aankoop van dit jaar loopt zich elke keer vast. De interim-trainer en ook de kopje-koffie-drinkende Hiddink krijgen deze ploeg niet meer aan het spelen.

Ook de directie zal zich moeten gaan afvragen wat zij verkeerd hebben gedaan. Er staat nu geen eredivisiewaardig elftal op het veld. Strijd, passie en inzet zijn zoek. Nee daarvoor ga ik niet naar het stadion. Ga al decennia lang naar het Philipsstadion maar ik kan het nu niet meer opbrengen.

Met de donderdag in Breda aanwezige supporters en met de trainer na afloop van de dramatische wedstrijd roep ik: SCHAAM JE KAPOT !!!