5196 Hallogeen lampen

Niets dan goeds over onze Belgische buren, maar een apart volkje is het wel. Neem nu Martine en Patrick, trots bezitters van een oranje oldtimer. En deze auto heeft geen plekje in een garage, maar staat gewoon in de woonkamer. Een rijdend meubelstuk wat Patrick volledig zelf gerestaureerd heeft toen hij 24 jaar was. Hij kijkt tegenwoordig dan ook liever naar zijn auto dan naar zijn televisie, want dan voelt hij zich weer 24 jaar.
Lees hier meer >>>>>

Tja . . . je kunt er alles van vinden en over denken, maar Patrick houdt van zijn karretje. Ik vraag me wel af of Patrick zijn wagen ook naar binnen rijdt als ie door de modder heeft gereden en of hij hem binnen start en . . . of er in de oude wagen hallogeen lampen zitten.

Vooruit . . .  eentje dan . . .
Er rijdt een Belg ‘s nachts zonder verlichting door Maastricht.
De politie ziet de Belg en houdt hem aan. “Uw licht staat niet aan” zegt de agent.
“Nee, dat klopt,” zegt de Belg “het is stuk.”
De agent in een goede bui geeft de Belg nog ’n kans. “Ga naar het pompstation hier om de hoek en koop een paar lampen.”
“OK” zegt de Belg en gaat op weg. 10 minuten later ziet de agent de Belg weer zonder verlichting rijden.
Na de aanhouding zegt de agent: “Nu moet ik u toch bekeuren.”
“Alee!” zegt de Belg, “ik kan er ook niets aan doen, want bij de pomp stond in grote letters HALLO-GEEN-LAMPEN.”