5164 Kerst in Limburg 1

Vandaag vertrekken we weer naar het diepe zuiden van Limburg waar we tijdens de kerstdagen verblijven in een hotel  tegen de grens  van België aan.

Om 12 uur reden we Slenaken binnen. Het was inmiddels droog en een waterig zonnetje kwam af en toe te voorschijn. Om half een begonnen we aan onze wandeling. Het bleek een zeer mooie route te zijn die via Hoogcruts, de Waufsberg, Terlinden en over het Plateau van Margraten via Beutenaken weer naar Slenaken liep. Bepaalde delen hadden we al wat vaker gelopen; maar het is en blijft mooi daar in het Limburgse heuvelland. Op het Plateau waaide het flink; ik was bang dat mijn hoorapparaten uit mijn oren waaiden, maar dat gebeurde gelukkig niet. We konden nergens terecht voor een kop koffie; men was volop bezig met de voorbereidingen van het kerstdiner. Om half 4 waren we weer in ons vertrouwde hotel. Een medewerker liet zien wat de nieuwe eigenaar allemaal veranderd had. Het zag er echt netjes uit. We vermaken ons hier wel de komende dagen.