5148 Geen interesse

Gisteren speelde PSV weer thuis tegen Fortuna Sittard, nr. 14 op de ranglijst. We zijn niet naar Eindhoven gereden. We keken thuis bij de warme kachel. Wij hadden geen zin om kou te gaan zitten lijden en te kijken naar een abominabel slechte wedstrijd, zoals we de laatste weken al zo vaak hadden moeten aanschouwen.

PSV speelde tegen het zeer zwakke Fortuna Sittard alle ellende van de laatste weken van zich af. Het won verdiend en gemakkelijk met 5 – 0 !!!

Ik had mijn zitplaats dus in de ‘resale’ gedaan. Ongeveer twee uur voor aanvang van de wedstrijd kreeg ik het bericht dat mijn plaats verkocht was. Dat verbaasde mij zeer. Ik had verwacht dat deze niet verkocht zou worden vanwege . . . geen interesse.

P.S.
Krijg binnenkort een voucher ter waarde van 1/17 deel van mijn seizoenskaart thuis gestuurd.