5137 EIN-DE-LIJK !!!

Zaterdagmorgen ontving ik een emailbericht van het CBR. Dit was het eerste teken van hen sinds 6 augustus !!!

Zij maakten er mij op attent dat ik vanaf 1 december 2019 tijdelijk mag blijven rijden met een verlopen rijbewijs. Verder deelden ze mee dat er wel extra regels gelden en dat die vermeldt staan in een brief op ‘Mijn CBR’.

Uiteraard haal ik de brief op. Er staat eigenlijk niets nieuws voor mij in. Wel krijg ik de bevestiging van de opmerking die de directeur van het CBR onlangs op de televisie maakte, dat de tijdelijke verlenging niet geldt in het buitenland.

Tja . . . dit laatste kan eventueel nog een probleem worden. Maar we hebben nog wat tijd (een halfjaar). Maar het positieve is dat we een teken van leven hebben ontvangen. Na . . . vier (= 4) maanden. EIN-DE-LIJK !!!