5130 ‘Dit is voor mij de eerste keer’

Sinds enkele weken heb ik op advies van mijn oudste zoon de App Parkmobile op mijn iPhone geïnstalleerd. Dat was een zeer goed advies. Ik heb nu in de praktijk het voordeel van het gebruik van de App ervaren. Ik bespaar nu op de parkeerkosten, want je betaalt alleen de tijd die je ook daadwerkelijk parkeert. Je hoeft je nu ook niet meer druk te maken of je wel voldoende munten in de parkeerautomaat hebt gedaan. Je betaalt nu nooit teveel.

Sinds kort heb ik ook  Apple Pay geïnstalleerd. Apple Pay is een veilige en snelle manier om in winkels te betalen met je iPhone of Apple Watch. Zo kun je snel afrekenen met je telefoon. Je hoeft je telefoon maar dicht bij de lezer van de betaalautomaat te houden.

Afgelopen week heb ik het gemak van betalen met Apple Pay al verschillende keren ervaren. Twee keer hoorde ik zelfs een vrouwelijke winkelbediende enthousiast en giegelend roepen toen ik afrekende met mijn iPhone: ‘Dit is voor mij de eerste keer’