5125 Vroem-vroem wordt tuf-tuf

Het is er dan toch van gekomen. De maximumsnelheid op snelwegen gaat overdag naar beneden naar 100 km/uur. Dat zal ff wennen zijn; niet alleen voor ons rijders, maar vooral voor de VVD-bewindslieden die er ALTIJD tegen zijn geweest om de snelheid te verlagen. We zullen wel nooit te weten komen welke (harde) woorden er gevallen zijn in het coalitie-overleg.

Maar ook dit beleid inzake het stikstof- en het PFas-probleem is weer hap-snap in elkaar gedraaid. Maatregelen voor de lange termijn moeten nog bedacht worden. Wij hobbelen in ONS land van het ene naar het andere incidenten-beleid. ONS kabinet komt elke keer één stap te laat in plaats van dat men vooraf eens heel goed nadenkt over hoe men de koe bij de horens moet pakken.

Tja . . . niet harder dan 100, vroem-vroem  wordt tuf-tuf