5120 NietInMijnGleuf

Nooit gedacht dat ik een titel zou gebruiken voor een van mijn dagelijkse berichten, zoals bovenstaand. Hij is zeer suggestief en dubbelzinnig. Maar lees het onderstaande en alles wordt duidelijk.

Met de aangekondigde actie dat vele Nederlanders komende week een anti-abortusfolder in hun brievenbus krijgen tijdens de Week van het Leven, heeft Merel Westrik samen met de redactie van haar programma een ludieke actie bedacht. Namelijk een brievenbussticker als statement waarop staat: #NietInMijnGleuf.
Lees hier meer >>>>>

Tja . . . dan blijkt de titel van dit bericht betrekking te hebben op een sticker die je op je brievenbus kunt plakken.

Heel veel aandacht wordt er nu geschonken aan een folder die bezorgd wordt. Er vallen zoveel folders door mijn brievenbus op de deurmat. Ik stoor me niet aan die folders. Alle folders verdwijnen in een doos die bij ons in de garage staat, want het oud-papier wordt bij ons gratis opgehaald. Ik heb er (nog) niet zo’n moeite mee om die folders vaak ongezien in die doos te gooien.

Nee, ik heb géén sticker nodig met de tekst #NietInMijnGleuf