5119 Er is dus nog hoop

Ik heb op het (aangetekend) versturen van mijn keuringsverslag t.b.v. de verlenging van mijn rijbewijs geen enkele reactie ontvangen van het CBR. Ik neem aan dat mijn envelop goed is aangekomen en de inhoud verwerkt is. In ‘Mijn CBR’ is dit echter niet te zien, want per post verstuurde documenten worden daar niet weergegeven.

Dus . . . blijf ik maar wachten en . . . wachten. Gelukkig heb ik nog ruim twee maanden de tijd. Eind januari moet mijn rijbewijs toch echt verlengd zijn, want anders . . .

Maar ik maak me geen zorgen want van de week las ik dat het ontwerpbesluit verlenging geldigheidsduur rijbewijs in bepaalde gevallen (75-plussers) naar de Eerste en Tweede Kamer is verzonden. Dat besluit zal wel goedgekeurd worden. Ik kan dus na verloop van mijn rijbewijs nog gewoon gebruik blijven maken van mijn auto, want ik voldoe aan de gestelde voorwaarden. Ik heb alle verklaringen ruimschoots op tijd ingeleverd.

Tja . . . er is dus nog hoop.

P.S.
De kersverse directeur van het CBR, Pechtold, vertelde woensdagavond bij Pauw dat de speciale verlenging voor 75-plussers in het buitenland niet geldt. Dus wordt het misschien toch nog een beetje billen knijpen voor mij . . . !!!!