5094 Taaaag und Nacht

Ik ben niet op Instagram actief. Maar soms via berichten op internet zie ik posts of reacties op posts. En . . . het gaat dan meestal nergens over. Zo zag ik van de week in het Duitse blad BILD een bericht met de kop: Lena, für wen ist der sexy Schmollmund? Rote Lippen soll man küssen …

Bij het nietszeggende bericht staat een foto van een zekere Lena met knalrode lippen. En daar schijnt het dan over te moeten gaan. Jan en Alleman gaan dan reageren in de trant van . . . Schmollmund, knallrote Lippen … ein echter Hingucker . . . Pruillippen, felrode lippen … een echte blikvanger.

En verder wordt dan nog gewezen op het feit dat Lena single is. “Eigentlich schade”, schrijft de bladvuller van BILD en verder . . .  „so rote Lippen soll man küssen. Taaaag und Nacht“.

Tja . . . Instagram niet voor mij. Nietszeggend en internet vervuilend . . . Taaaag und Nacht.