5062 It was tremendous

Trouwe lezers van Menne Weblog weten inmiddels al lang dat ik geen liefhebber van honden ben en al helemaal geen kattenvriend. Wat dat laatste betreft is de kogel eindelijk door de kerk. Ik ben het gesjouw van andermans katten (en het worden er steeds meer) in zowel mijn voor- als achtertuin zo moe dat ik (hopenlijk) een voor de katten afschrikwekkend middel heb aangeschaft, zodat ze nooit van z’n leven nog in mijn tuin zullen verschijnen. In het kader van de privacy ga ik hier nu niet verder op in. De katten zullen het wel merken en de kattenliefhebbers ook als ze op een gegeven moment een door en door verlepte poes binnen zien komen wandelen.
Wie weet . . . later meer hier over.

Maar . . . afgelopen week zag ik een bericht met een filmpje over honden langs komen  dat ik wel aardig vond. Ene Alexa (11 jaar) ontving twee jaar nadat ze in Duitsland met haar show het Supertalent had gewonnen een Golden Buzzer met haar optreden in ‘Britain’s Got Talent: The Champions’.

Tja . . . een show met haar 8 hondjes: Het was geweldig . . .It was tremendous.