5030 Met frisse tegenzin

Gisteravond reden we naar Eindhoven voor de de eerste thuiswedstrijd van de competitie 2019-2020: PSV – ADO Den Haag. Al ruim 30 (DERTIG !!!) jaar ga ik met mijn jongste zoon naar de thuiswedstrijden van PSV. Maar nog NOOIT werd er op  een zondagavond om 20.00 uur een wedstrijd gepland.

We gingen met frisse tegenzin en niet alleen vanwege de zondagavond. PSV is momenteel helemaal van slag. De wedstrijd om de JC-schaal verloren, het tweeluik tegen Fc Basel verloren, de allereerste wedstrijd van de competitie gelijk gespeeld en afgelopen donderdag werd in Noorwegen een allerbelabberste wedstrijd gespeeld, die met veel moeite met 1-0 gewonnen werd !!!!
De ballen vliegen er momenteel bij Jeroen Zoet aan de lopende band in en aan de andere kant van het veld krijgt men de ballen NIET achter de keeper.

De wedstrijd:
PSV kwam onnodig op achterstand maar maakte met wat geluk voor het rustsignaal nog gelijk. PSV kreeg vele kansen vooral in de tweede helft. De 3-1 overwinning was maar een magere afspiegeling van de mogelijkheden die PSV kreeg.