5025 Weg zijn de opvliegers

Vrouwen kunnen de menopauze tot 20 jaar uitstellen dankzij een medische doorbraak, mogelijk gemaakt door de een vruchtbaarheidsexpert die ook aan de wieg stond van IVF. De revolutionaire procedure zou het leven van duizenden vrouwen kunnen veranderen door hun biologische klok te misleiden en te laten denken dat ze veel jonger zijn dan ze werkelijk zijn. De ingreep biedt mogelijk uitkomst voor vrouwen voor wie de menopauze ernstige gezondheidsproblemen veroorzaakt, zoals osteoporose en hartproblemen, schrijft de Sunday Times.
Lees hier meer >>>>>

Tja . . . als je de procedure leest van professor Simon Fishel lijkt het allemaal eenvoudig. Een operatie van 30 minuten en vele vrouwen zijn verlost van nachtelijk zweten, geheugenproblemen, stemmingswisselingen en angst. De ingreep kan bovendien ook aantrekkelijk zijn voor vrouwen die de effecten van veroudering op hun zin in seks willen vertragen.

De mens heeft altijd al invloed op het menselijk leven willen uitoefenen en nu heeft men dan hoogstwaarschijnlijk iets gevonden om de menopauze tot wel 20 jaar uit te stellen . . . hoera, hoera. . . weg zijn de opvliegers