5024 Hedikhuizen – Heusden v.v.

Gisteren vervolgden we onze route langs de Zuidwaterlinie. Omdat we er niet zo van houden om in stedelijk gebied te lopen, hebben we het deel van de route door en langs Den Bosch overgeslagen.
Maandag lag het startpunt in Hedikhuizen ten westen van Den Bosch en  liepen we -uiteraard over de Maasdijk – naar het vestingstadje Heusden.

We genoten op deze zomerse dag op de zonnige Maasdijk waar een briesje voor de aangename verkoeling zorgde. Het vestingstadje Heusen was een déja-vue. Mijn vrouw was er 6 dagen geleden nog geweest en voor mij was het vele tientallen jaren geleden. Op een bank bij de jachthaven genoten we van het uitzicht en ons lunchpakket. Na de lunch liepen we via het stadje weer terug naar ons vertrekpunt. Terug bij de auto hadden we toch weer 11 km op de teller staan.