5022 Chocolade én . . . borsten

Wetenschappers hebben ontdekt dat het eten van pure chocolade het risico op depressie sterk lijkt te verlagen . Uit het onderzoek van University College London (UCL) , de University of Calgary en Alberta Health Services Canada , bleek dat de mensen die het meeste chocolade aten 57 procent minder vaak depressieve klachten rapporteerden.

Deze studie levert enig bewijs dat consumptie van chocolade, met name pure chocolade, kan worden geassocieerd met een verminderde kans op klinisch relevante depressieve symptomen. Er is echter verder onderzoek nodig om de richting van het oorzakelijk verband te verduidelijken.
Lees hier meer >>>>>

Tja . . . het staat dus nog niet vast dat het eten van chocolade depressieve klachten, stress vermindert. Maar wij hebben al eerder een middeltje ontdekt dat WEL helpt. We hebben hier op Menne Weblog de remedie van Dr. Karen Weatherby al eens uitvoerig besproken . . . De borsten van je vrouw vasthouden bezorgt je een gelukzalig gevoel en doet stress afnemen met pieken tot maar liefst 60%.

En het ultieme in de strijd met een depressie en stress is natuurlijk . . . chocola én . . . borsten