5009 Links geleuter

Zaterdag zag ik de column van van Tony van der Meulen in ons regionaal dagblad staan. Meestal lees ik zijn columns niet omdat ik het niet altijd met zijn zienswijze eens ben.

Deze keer las ik hem wel, omdat ik gezien de titel ‘Fortuynstraat’ al wist wat hij zou schrijven en ik wilde mij mening bevestigd zien.

De column gaat over het feit dat de gemeente Den Haag een straat gaat vernoemen naar Pim Fortuyn.

En jawel hoor. Al in de tweede zin laat Van der Meulen zich kennen met de zin: ‘Persoonlijk zou ik daar zeker niet willen wonen’. Hij haalt er zelfs een  ‘Geert Wildersplein’ en het ‘Baudetsteegje bij. Ook wordt nog de ‘Generaal van Heutzlaan’ uit de kast getrokken.
Lees hier meer >>>>>

Tja . . . zijn afkeer wordt nog eens duidelijk omdat hij Pim Fortuyn bestempelt als ‘die kwalijke volksmenner’.

Tja . . . een column vol links geleuter