(4291) Voor de gadget-liefhebber

OpmerkelijkIk weet niet waardoor het komt, maar berichten over gadgets trekken altijd mijn aandacht. In eerste instantie denk ik dan dat ik zoiets ook wel zou wil hebben. Maar bij nader inzien zie ik toch (bijna) altijd van de aanschaf af. Zo ook bij de TrackR, een klein, discreet apparaatje zo groot als een munt, dat momenteel de markt verovert.

TrackR is een Bluetooth sensor, dat zo groot als een euro muntje is kun je aan ieder item hangen en met de TrackR app vind je deze in no time terug via de Bluetooth verbinding van je smartphone. Je kunt zelfs een alarm op de TrackR laten afgaan met behulp van de app wat het terugvinden nog makkelijker maakt.
Lees hier meer >>>>>

Tja . . . handig zo op het eerste gezicht. Maar er is meer op de markt. Er is ook een App onder dezelfde naam, maar met een andere schrijfwijze: trackr!  Met trackr! kun je anderen zien en volgen via internet en je mobiele telefoon.
Met dat laatste moet je een beetje voorzichtig zijn, want je kunt dan van minuut tot minuut zien waar de desbetreffende persoon verblijft. Dat kan soms wel eens lastig zijn. Maar zowel het apparaatje als de App is kaasje voor de gadget-liefhebber.

trackR

FacebookTwitterGoogle+Delen

Comments are closed.