(4283) Seizoenkaart op Markplaats gezet

PSVDaar ik geen zin heb om me nog eens vele wedstrijden te moeten ergeren en kijken naar duur betaalde spelers die niet vooruit te branden zijn, heb ik mijn seizoenkaart van PSV te koop aangeboden op Markplaats.nl

Verleden jaar heb ik al vele wedstrijden naar het oninteressante en saaie breiwerk moeten kijken. Ze breiden toen nog langzamer dan mijn oma destijds. En nu voordat de competitie zelfs nog  maar begonnen is, hebben ze zich voor de ogen van heel Europa te kijk gezet. Te kijk laten zetten door een onbetekende Kroatische club.

Nee, ik kan dit niet meer aanzien. Ik kan het niet meer opbrengen om nog eens elke keer anderhalf uur te moeten afzien. Daarom heb ik besloten om na ruim 30 (!!!) jaar mijn plaats in het Philipsstadion af te staan.

Ik heb mijn seizoenkaart op Marktplaats gezet 😉  😉  😉

2017-08-03 09_25_15-Nieuwe melding

P.S.
Zie nu pas dat ik een ‘verlopen’ kaart erop gezet heb . . .

FacebookTwitterGoogle+Delen

Comments are closed.