(4285) Foute flamingo

OpmerkelijkTijdens onze vakantie van enkele weken geleden hadden we ze al gezien de grote opblaasdieren voor in het water. Een krokodil, een enorme schildpad en ook een flamingo zagen we daar in dat Portugese zwembad voorbij komen. Groot en klein vermaakten zich ermee.

De roze flamingo trok de meeste aandacht. Als de familie even op de kant uitrustte dobberde het grote roze ding rustig alleen op het water. Het was een echte eyecatcher.

EB1391849C

De opblaasflamingo lijkt dit jaar bij vakantievierders in de smaak te vallen. De vriendin van ene  Nieck Decker kocht er voordat ze op vakantie gingen ook nog gauw even eentje bij Intertoys.
Tot Nieck en zijn vriendins verbazing bleek de flamingo echter na het opblazen ‘verkeerd om te staan’: in plaats van dat het hoofdje van de vogel naar buiten stak, weg van de ‘zwemband’ waar je in moet gaan liggen, kijkt hij juist trots naar binnen, waardoor het een stuk moeilijker is om je comfortabel in de band te nestelen

Daarom klom Nieck in de pen en schreef de volgende brief aan intertoys:
Beste Intertoys,
Onlangs heeft mijn vriendin bij jullie een opblaasbare flamingo gekocht. Bij het kopen van de flamingo keek ze er al naar uit om hier lekker op te dobberen op de zee, tijdens onze vakantie. Je zult denken waar gaat dit bericht naar toe.
Zoals hieronder te zien is op de foto is deze flamingo anders dan de andere flamingo’s op de wereld. Deze flamingo heeft een afwijking. Tijdens het opblazen van de flamingo was mijn vriendin erg teleurgesteld omdat dit niet . . . Lees hier verder >>>>>

media_xll_9901487
Tja . . . het is nu toch echt komkommertijd, het is nu echt vakantietijd als het nieuws draait om een foute flamingo.

FacebookTwitterGoogle+Delen

Comments are closed.