(4224) Ik was zó stoned

MW portugalVanaf donderdag zagen we het ‘s middags wat drukker worden in de piscina. Groepen Nederlandse jongeren van een jaar of 17/18 namen de lege ligbedden in beslag. Ze kwamen meestal pas tussen 2 en 3 uur te voorschijn. Een groep meiden zocht steeds een plek onder een palmboom vlak bij onze stek, waardoor wij hun conversatie goed konden volgen. Ook op de zaterdag voor Pinksteren kwamen ze luid kwekkend naar ‘hun plekje’. Met hese stemmen kwamen er verhalen los over de voorbije avond en nacht. Bakvissentaal !!!

Een van de meiden vertelde dat ze op een gegeven moment al zeer stoned was. Mijn vrouw ving op dat de partydrug 16 euro per 2 gram kostte. Even later sloten ook twee jongens – die al onderwerp van gesprek geweest waren – bij het gezelschap aan.

Later op de avond las ik dat veel tieners na hun eindexamen momenteel ontstressen op Mallorca, in Albufeira of Chersonissos en dat dat met veel alcohol gepaard gaat. Op 14 juni moeten ze weer terug zijn want dan wordt de uitslag van het examen bekend gemaakt.

Toen we later terugliepen naar ons appartement zei mijn vrouw: ‘Ben blij dat wij geen kinderen meer hebben van die leeftijd.’
Ik was het volkomen met haar eens en dacht aan die uitspraak van die ene bakvis: ‘Ik was zó stoned !!!’

IMG_1262

FacebookTwitterGoogle+Delen

Comments are closed.