(4220) Wat een uitvinding

MW portugalToen we onze vakantie boekten, lazen we dat we op onze stek géén internetverbinding zouden hebben. En . . . daar kon ik niet mee leven ;-). Daarom maar eens op onderzoek uitgegaan. Met adviezen van mijn oudste zoon kwam ik tot de ontdekking dat ik mijn eigen netwerk(-je) kon opzetten met behulp van een MIFI.

MIFI is de samenvoeging van ‘mobile’ en ‘WiFi’ en betekent zoveel als internet voor onderweg. In het apparaatje (de router) dient een SIM-kaart geplaatst te worden en dan kunnen 10 apparaat gebruik maken van de internetverbinding.

De MIFI had ik afgelopen winter al bij AH (!!!!) gekocht. Maandag hebben we bij een Phone-winkel een Portugese SIM-kaart gekocht. We hebben nu 3 weken lang een uitstekende internetverbinding.

Mijn zoon informeerde dinsdagavond naar de werking van de MIFI. ‘Voortreffelijk, wat een uitvinding!’, was mijn antwoord.
‘Kijk dat is mooi! Wat moeten we tegenwoordig zonder internet’, tikte hij terug.

En zo is ‘t.
Wat een uitvinding !!!

IMG_1183

FacebookTwitterGoogle+Delen

Comments are closed.